TMG Rack

The Mechanical Grounding Rack

Racket gir en reell lydforbedring som må høres.

Designet for å lede vibrasjonsenergien ut av komponentene gjennom racket og til gulvet, og for å forhindre overføring av vibrasjonsenergi fra underlaget og opp til komponentene.

Hver hylleplate er designet med en treramme av massivt hardt tre. Det er frest ned og limt inn en tolags plate med viskoelastisk dempesjikt mellom, som omdanner vibrasjonsenergi til varme, i trerammen. De to lagene i platen er av forskjellige materialer med forskjellig tetthet for optimal dempeeffekt. Hver hylleplate er boltet fast i de tre kraftige aluminiumbeina uten isolasjon/demping for optimal energioverføring. Tre bein er valgt for å unngå spenninger i TMG-racket p.g.a. ujevnheter i underlaget.

Hele konstruksjonen hviler på tre stk. Spiral Groove Strange Attracors føtter som fungerer som mekaniske dioder. De leder energi ut, men ikke inn. Optimalt resultat oppnås ved også å bruke Strange Attractors føtter under apparatene i Racket. Strange Attractors føttene må da plasseres direkte mellom bunnplaten på apparatene og hylleplaten i racket.

TMG-Racket kan leveres i finishene svart/aluminium, og bøk/aluminium. Avbildet rack er i bøk.
Det leveres som standard i en høyde på 75cm, og det kan brukes opp til fire hyller på denne høyden. Hyllene kan festes med forskjellige avstander i forhold til hverandre.
Pris for avbildet firehyllers rack i bøk er 29500,-
Lages på bestilling, leveringstid må påregnes.

Spesifikasjoner

Hylle dybde 50cm

Hylle bredde 60cm

4 hyller rack høyde 76cm inkl. Spiral Groove føtter

4 hyller rack vekt 30kg

The Mechanical Grounding Rack
Pris kr. 29500,- (for fire hyllers rack)

DIN LYD ER VIKTIG FOR OSS