Sounds of Science

Sounds of Science

akustikkprodukter

Bildet viser absorbentene Hertz ved siden av høyttalere og skogsbilde, Superchunk Corner i hjørner og Superchunk bak rack

Har du tatt konsekvensen av at rommet er en viktig komponent i ditt lydanlegg og bomiljø?

Sound Of Science akkustikkprodukter er ikke kontorprodukter som selges til lydkunder, noe som er tilfelle med mange akkustikkproduktene på markedet i dag.
Sound Of Science sine produkter er utviklet med tanke på bruk til hifi, hjemmekino, lydstudioer og andre installasjoner der lydkvaliteten har førsteprioritet. Dette har medført at ytelsene til SOFSCI produktene er svært gode.
Sound Of Science leverer fire hovedprodukter for akkustikkjustering med navnene Hertz, SuperChunk, SuperChunk Corner og Supreme. Sammen dekker disse hele frekvensspekteret fra under 50hz til diskant uten å tilfører egenlyd eller farging.
De leveres i den finish som kunden ønsker. Enten Camira stofftrekk i fargene hvitt, svart, grått eller rødt samt en rekke spesialstoffer. Se kataloglink.. Eller bilder som kan velges av kunden fra en database med over 5000000 bilder, eller bilder kunden selv har.
På denne måten kan produktene ikke bare forbedre akkustikken, men også forskjønne rommet og integreres i ethvert miljø.

 

 

 

Hertz

Hertz er svært effektiv til demping av førsterefleksjoner i ditt hifi eller hjemmekinorom. Eller til å dempe etterklangen i ethvert rom hvor det er bhov for dette. F.eks. stuer kontorer og oppholdsrom med harde flater og mye klang og selvfølgelig ditt lytte/kinorom. Har en myk overflate som gjør at Hertz demper diskantområdet, men fungerer likevel langt nok ned i frekvens til at hele mellomtonen blir dempet. Hertz er 4,5 cm tykk og de medfølgende veggfestene gir en 2,5 cm luftspalte til veggen.

Superchunk Corner

Ekstremt effektiv bassabsorbent som virker lenger ned i frekvens enn noen annen aborbent vi kjenner, samtidig som den også fungerer bredbåndet og langt opp i frekvens. Kan monteres i ethvert hjørne med de medfølgende festene. Det være seg mellom vegg/vegg, vegg/gulv eller vegg/tak. Da SCC ikke går helt inn i hjørnene kan det monteres bakgrunnsbelysning om det ønskes.

 

Ettpunkts takfeste til Hertz

Hertz kan monteres i tak med et ettpunkts feste som er helt skjult. For å bruke dette festet må dette spesifiseres i bestillingen da den må tilpasses under produksjon for at dette festet skal kunne brukes. Prisen er kr. 850,- for tilpasning av absorbenten og festeanordningen i utfrest aluminium.

 

Super Chunk

Superchunk er laget for å absorbere et bredt frekvensspekter i ditt hifi/hjemmekinorom. Superchunk absorberer enda bedre lenger ned i frekvensområdet samtidig som høyfrekvensegenskapene er like gode som Hertz. Typisk bruk av disse er bak høyttalerne for å absorbere refleksjoner i et bredt frekvensområde med spesielt fokus på den nedre delen av det direkte frekvensområdet. For det indirekte (lave) frekvenser brukes Superchunk Corner. Superchunk er 9 cm tykk og de medfølgende veggfestene gir en 5 cm luftspalte til veggen.

Supreme

Sounds of Science gulvstående absorbent.
Supreme kan leveres med høykvalitets trykk med valgfrie motiver på hver side.
Kan f.eks settes vekk og tas fram når det skal lyttes, brukes som romdeler, eller som absorbent som lett kan flyttes for å få best effekt.

Egne bilder

 

Har du egne bilder du ønsker på dine absorbenter kan du sende oss disse og få dine absorbenter produsert med disse. Det vil ikke være noen synlig økt kvalitet på trykkene med en oppløsning som overstiger 120 dpi.
Bildene du bruker bør ikke ha en lavere oppløsning enn det som vises i oversikten under da dette ikke vil gi en tilstrekkelig kvalitet på de store trykkene.

Tabellen viser absorbbent størrelse i cm til venstre, og anbefalt minimum oppløsning i antall pixler for bilde til høyre.

75 x 100 2126 x 2835
60 x 120 1701 x 3402
100 x 150 2835 x 4252
120 x 120 3402 x 3402
120 x 180 3402 x 5102

DIN LYD ER VIKTIG FOR OSS