Respons Ratio Auream

Respons Ratio Auream

Reidars Persson sin nye toveis høyttaler er nå ferdigutviklet. Den har fått navnet Ratio Auream, som betyr “det gylne snittet” som den er designet etter.

Høyttaleren er makset ut kvalitetsmessig med dobbelt kabinett med dempesjikt mellom og ekte valnøtt finish, nitidig innvendig demping av kabinett, internkabling med teflonisolasjon og 99,9999 solidcore ofc kobber, Cardas rhodium terminaler, Scan Speak beryllium diskant, 24dB delefilter med kvalitetskondensatorer av tinnfolie i diskanten m.m.

Men viktigst er at Reidar Persson har brukt sin know how fra 40 år som høyttalerdesigner de siste månedene til å prøve ut elementer, fintune delefrekvenser og kurver til det kjedsommelig for å oppnå jevnest mulig frekvensgang og spredning horisontalt og vertikalt. Resultatet?
Reidar har flere ganger den siste tiden sagt følgende til meg på tlf: Jag kunde lyssna på dessa resten av mitt liv.
Resultatet er bedre enn han hadde forventet, og overgår det Reidar trodde var mulig innenfor disse rammene.

Ratio Auream blir leveringsklar i slutten av april, men prisen er ikke fastsatt enda. Kommer tilbake med prisinfo når prisen er fastsatt.

4 Comments
  1. Har du pris på denne nå, RESPONS RATIO AUREUM?

  2. Hei Håvard. Den er dessverre litt forsinket og ikke klar enda. Jeg sender deg prisen så fort den er klar.

  3. Hei Håvard
    Det har tatt litt tid, men jeg fikk prisen nå. Ratio Aureum koster 57000,-. Jeg har solgt Respons og kjent Reidar Persson siden 1991, og jeg har aldri hørt han være så fornøyd med et produkt noen gang.:-)

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *