Mola Mola Tambaqui testet i franske Audiophile Magazine. Konklusjonen taler for seg...

Mola Mola Tambaqui testet i franske Audiophile Magazine. Konklusjonen taler for seg...

Mola Molas Tambaqui er ganske enkelt den beste DAC jeg noensinne har testet. Det er et eksklusivt objekt, og ulik alt annet som i seg selv er en bragd med tanke på det imponerende antall enheter digital til analog kovertere som metter markedet i dag.

En analytisk kapasitet presset til sitt ytterste, kombinert med en mykhet og en ekstraordinær flyt, noe som vi trodde var forbeholdt mye dyrere enheter.
Det er imidlertid en av de mest nøytrale DACene jeg har vært i stand til å høre på, og dens evne til å få fram følelser når jeg hører på musikk er nesten ekstraordinær.

Achilles-hælen på veldig gjennomsiktige enheter er at de avslører andre svakeheter i systemet. Så ikke stol på at Tambaqui skal kompensere for svakhetene i de andre komponentene i Hi-Fi-systemet ditt, den gjør allerede mye for å fjerne svakehetene i den digitale verdenen.

Som du kan forestille deg etter å ha lest disse sidene, ble jeg helt forelsket i Tambaqui, og kjøpte derfor min demomodell.
Å gi en “Big Thrill” pris er derfor nødvendig for denne DAC-en som er ulik alle andre og som knapt frykter konkurranse fra modeller som kan være mye dyrere. En stor forelskelse!

Joël Chevassus – Décembre 2019

Hele testen kan leses med Google translate hvis du som meg ikke kan fransk.
http://www.audiophile-magazine.com/banc…/mola-mola-tambaqui/

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *