Mola Mola Tambaqui dacen er klar

Mola Mola Tambaqui dacen er klar

På oppfordring fra kunder har Mola Mola flyttet den inhouse designede diskre oppbygde dacen fra Makua ut og designet en separat dac kalt Tambaqui. Dette er den mest ambisiøse dacen fra Bruno Putzeys, og kommer i tillegg til Makua dacen som var den mest nøytrale, ufargede og gjennomsikrige jeg noengang hadde hørt.

Tambaqui dacen er diskre oppbygget i 32 trinn og har digital volum som ikke reduserer oppløsningen. Da dacen er ekte 32 bit vil det fortsatt være mer enn 24 bit tilgjengelig til musikkgjengivelsen selv om den digitale volumen brukes. Det vil derfor ikke bli noen matt og udynamisk lyd som oppleves med mange dacer med digitale volumkontroller. Utgangsbufferen er det samme ekstremt gjennomsiktige klasse A trinnet som sitter i Makua preampen. Tambaqui vil være et perfekt senter i et high-end system med bare digitale kilder, eller i et high-end system med preamp der en ønsker å oppgradere dacen.

Bruno Putzeys har holdt på med utviklingen av Makua dacen og nå Tambaqui siden 2004. Den er diskre oppbygget fordi Bruno ikke syntes noen av dac chipene på markedet var gode nok, og mener selv at det vil ta 10 – 15 år før produsentene av dac chiper vil ta igjen ytelsene til hans diskre oppbygde dac.
Fantastiske omtaler og tilbakemeldinger på Makua dacen etter sammenligning med det beste som finnes på markedet indikerer at han har oppnådd noe utover det vanlige, og forventningene til Tambaqui har derfor vært tårnhøye.
Jeg har i disse dager mottatt de første Tambaqui dacene, og den innfrir virkelig. Dette er et produkt for de som er på jakt etter det beste som finnes på markedet.

Tambaqui har fjernkontroll for alle funksjoner, og det kan også lastes ned en app så alt kan betjenes fra nettbrett eller telefon. Veldig praktisk i dag som mange allerede bruker nettbrett til betjening av musikkstreaming.
I tillegg til de vanlige digitale inngangene finnes også ethernet inngang for nettverkstilkobling som er Roon ready, og også I2S inngang via HDMI.
Det er hodetelefon utgang med jack og xlr.

2 Comments
  1. Hej
    Jag undrar vad ni har för pris på Mola Mola Tambaqui-dacen

    Mvh Bengt

  2. Hei, veiledende pris fo rTambaqui dacen er kr. 108000,-

    Mvh Terje

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *