Andre produkter

Andre Produkter

 

 

Roon Nucleus musikkserver rev B

I samarbeid med Intel har Roon nå laget en meget pene vifteløse musikkserver. Denne kommer med Roon ferdig installert, har mye regnekraft og kjører Roon OS, et lynkjapt operativsystem laget for kun å browse og spille musikk! Nucleus er et råskinn med sine store kjøleribber og meget kjappe chip som nå endelig kan tas i bruk i en server uten bruk av viftekjøling. Med sitt pene ytre og uten egenstøy kan den settes rett i hifi-racket, ferdig arbeid – ingen bekymring for ekstra sus i stuen eller lytterommet. Nå kan du endelig kjøre Roon helt enkelt, med minimalt av oppsett!

Hva så, hva er spesielt med Roon?

Enkelt forklart:
Roon er senteret i ditt musikalske univers. Systemet bretter ut favorittmusikken din som et digitalt magasin med konsertdatoer fra artistene, sangtekster og artistbiografi uansett om det er lokale filer eller strømming fra TIDAL eller Qobuz. Alt linkes effektivt sammen helt automatisk i en brukervennlig og søkbar interface – og styres selvfølgelig fra både nettbrett, telefon, MAC eller PC.

Roon Core (server) – er hjernen i systemet, serverer lyden fra Roon til dac via usb eller nettverkskabel.

Roon ready – betyr at nettverkspilleren eller DAC`en din kan motta bit perfect lyd fra Roon. En rekke produsenter støtter nå Roon.

Nucleus serveren – Kjører Roon OS et ultrakjapt lettvekts operativsystem designet kun for å spille musikk. Det hever ytelsen på Roon Core serveren på flere nivåer. Roon støtter både DSD, MQA og hele 768/24 linær PCM.

 

 

 

 

Nucleus kr 24999,-

 

 

 

 

Ferrum Hypsos DC powersupply

Oppgrader din dac, streamer, NUC eller router med et high-end DC power.

HYPSOS er et hybrid powersupply og kombinerer det beste fra lineære og switchede strømforsyninger. Utover den enkle betjeningen, bruker HYPSOS en smart kombinasjon av eksisterende kraftreguleringsteknikker, som skiller den fra Mengden. HYPSOS vil avsløre uovertruffen detalj og få ditt eksisterende oppsett til å yte maksimalt. Du vil bare elske det!

Spenningen kan justeres fra 5-30 volt Dc, 6A.

Test the Hans Beekhuyzen Channel

Test 6MOONS

 

 

 

Ferrum hypsos kr. 12995,-

 

 

 

LAN-støyfilter Sotm Iso-Cat7

Hvis du lytter til musikk med iSO-CAT7 i systemet ditt, kobler den inn mellom router og nettverksspiller/dac, vil du  forstå hva det betyr å forfine digital lyd så den høres ut som analog .
Dette er ikke bare enkle forbedringer i spesifikke deler av musikken, men tydelige endringer i lyden som forårsaker at musikken gjengis på en mer troverdig og naturlig måte.

Det er dessverre fortsatt nødvendig å forklare noen at innsatsen for å reprodusere musikkdata på høyt lydnivå først og fremst er en kamp mot HF-interferens og støy, og det er her Isocat 7 bidrar.

Spesielt utvalgte deler for å forme og foredle lyden ble valgt, og hver av de fire Ethernet-signallinjene innebygd i Ethernet-kabelen er separert og skjermet for å redusere interferens mellom hver signallinje så mye som mulig for å oppnå en klar forbedring i lydkvaliteten.

Test HiFistatement: https://www.hifistatement.net/tests/item/3236-sotm-iso-cat7-special-edition

 

Pris kr. 4990,-

 

 

 

 

Sellarz Audio Technologi LAN-filter LNF-10GuM

Dette filteret har høykvalitetskomponenter i alle ledd. Isolasjonstransformator og common mode choke coil er designet av Sellarz, mu metall skjerming, 0,1 %/10PPM, 0,05uV motstanderog kondensatorer av høy kvalitet. Prisen er 2900,- inkl. 30cm cat8 LAN kabel.

SPESIFIKASJONER
1. Ethernet IEEE802.3ae: 10GBASE-T/10Gbps (kompatibel med 1GbE, 100Mbps)/500MHz
2. Anbefalt Ethernet-kabel: CAT.6a, CAT.7, CAT.8(EIA/TIA 568B)
3. EMI-skjerming av aluminium og MuMetal (-115dB @10MHz ~ 1GHz)
4. CMRR (Common Mode Rejection Ratio): -49dB min./1-100MHz

GENERELLE EGENSKAPER
1. 10 Gbps Ethernet (100 Mbps, 1 Gbps kompatibel)
2. Common Mode Choke Coil
3. Ultra Low Noise Thin Film Resistor
4. Ultra Low THD kondensatorer
5. Elektromagnetisk skjerming (EMI Shield)
6. Størrelse : 73 x 31 x 25 (L x D x H : mm)

 

Pris kr. 2900,-

 

 

SELLARZ AUDIO TECHNOLOGI LAN FILTER LNF-C8G

Dette filteret fjerner LAN overføringsstøy før den kommer inn i dac, streamer eller musikkserver. Isolasjonstransformator og choke-spole for støy i vanlig modus er innebygd for ikke bare å fjerne støy generert mellom Internett-linjer og forskjellige nettverksenheter (PC, ruter, NAS, nettverksspiller), men forhindrer også støy fra å trenge inn utenfor kabelen.

1. 1Gbps isolasjonstransformator
2. Vanlig modus choke coil
3. 0,1% tynnfilmsmotstand,
4. Høykvalitets C0G kondensator (Ingen vibrasjonsklasse)
5. Forgylt PCB
6. CAT.8 LAN-kabel

 

Pris kr. 1100,-

 

 

Andervik Audio nettkabel

 

State of The Art nettkabel.
Jeg har aldri prøvelyttet en nettkabel som matcher denne. Utviklet over mange år, og laget spesielt for det Norske nettet. Trippelskjermet med og leveres som standard med Furutech FI-E50 NCF R/FI-50 NCF R kontakter. Har filter som bremser overøfing av høyfrekvent støy inn i apparatene, samtidig som hf støy transporteres lettere ut. Undertrykker hf forskjeller mellom fasene og begrenser hf støytransport mellom apparatene som er koblet sammen i lydanlegget.
Resultatet er en svartere bakgrunn, bedre 3D og større kontrast og dynamikk
Denne kabelen er utelukkende designet for maksimal lydkvalitet. Så kjøper du kabler fordi de ser fancy ut, er dette feil valg.

 

 

 

 

Pris kr. 16900,- med Furutech FI-50 NCF R/FI-E50 NCF R.

DIN LYD ER VIKTIG FOR OSS