Stello DA100 mk2

Stello DA100 mk2

…Størrelsen til tross; Stello DA- 100 MKII er en stor DA-konverter! Den koster sine kroner, men er en lydmessig innertier som jeg ikke kan gi annet enn min fulle kiøpsanbefaling. Fleksibiliteten er stor og byggekvaliteten er superb. Hva mer kan en Ønske seg?Rune M. Gullhav Watt 2015
…Musikk gjengis nøytralt og ufarget nærmest uansett nivå og kompleksitet. Med disse Stello komponentene har April Music befestet sitt rykte som en usedvanlig kvalitetsbevisst leverandør med et tydelig lydideal.
Anders Rossnes www.audiofidelity.no.
Den mest avanserte dacen fra April Music til dags dato er nå lansert etter 2 års utvikling. Setter en ny standard for lydkvalitet i sin prisklasse. Forgjengeren DA100 Signature var en god og konkurransedyktig dac, men den nye er bedre på alle områder. 44,1 til 384 khz kompatibel via usb, og 64 og 128 kompatibel DSD. Lar deg også upsample 44.1 til DSD. Klasse A balansert og ubalansert analogutgang, aes/ebu, coax, optisk og usb digitalinngang.

Spesifikasjoner

Den mest avanserte dacen fra April Music til dags dato er nå lansert etter 2 års utvikling. Setter en ny standard for lydkvalitet i sin prisklasse.Forgjengeren DA100 Signature var en god og konkurransedyktig dac, men den nye er bedre på alle områder. 44,1 til 384 khz kompatibel via usb, og 64 og 128 kompatibel DSD. Lar deg også upsample 44.1 til DSD.Klasse A balansert og ubalansert analogutgang, aes/ebu, coax, optisk og usb digitalinngang.

Tester Og Info

Stello DA100 mk2
Pris kr. 16900,-

DIN LYD ER VIKTIG FOR OSS