Andre produkter

Andre Produkter

Spiral Groove Strange Attractors

 

Platespillerprodusenten Spiral Groove lager føtter kalt Strange attractors for plassering under høyttalere. elektronikk og platespiller.
Laget av nøye utformet aluminium og grafitt ledes vibrasjoner inn i Strange Attractor og omdannes til varme.
Dette høres mystisk ut, men resultatet er helt forbløffende. Bakgrunnsstøyen synker, kanter og hardhet blir borte og musikkens tonale renhet og dynamikk kommer fram.
Leveres nå som standard ekstrautstyr til Respons Grand BR og Artist MC.
Skeptikere oppfordres til å komme på prøvelytting istedenfor å tenke at dette er bare tull.
Leveres i flere versjoner for fastskruing til høyttalere og platespiller, og universal for å legg under elektronikk.

LES MER OM STRANGE ATTRACTORS

“Enda mer dramatisk forskjell ble det da jeg plasserte Spiral Groove dempeføtter under cd-spilleren EMC 1UP. (Disse koster nesten 5000 kr. for et sett fra Andervik Audio, 50% av typisk bruktpris for samme spiller. Og er verd det!!!!!!!!!!!!!)”
~ Knut Vadseth under test av Object pyramidehøyttaler 18.01.2016 www.audiofidelity.no

Som hifi entusiast i 30 år har jeg lært en del underveis, men har fortsatt mye igjen å lære. En av tingene jeg allerede har lært, er å IKKE tenke at hvis JEG ikke forstår hvorfor et produkt forbedrer lyden, så er det ikke mulig at det gjør det heller.

Fortsatt skeptisk? Du er hjertelig velkommen til prøvelytting!

 

 

 

 

Pris kr. 4800,- for sett a 4 stk

Andervik Audio nettkabel

 

State of The Art nettkabel.
Selges til kunder av vår elektronikk.
Vi har aldri prøvelyttet en nettkabel som matcher denne. Utviklet over mange år, og laget spesielt for det Norske nettet. Trippelskjermet med xl jordleder, leveres som standard med Furutech FI-28R/FI-E38R kontakter. Har filter som bremser overøfing av høyfrekvent støy inn i apparatene, samtidig som hf støy transporteres lettere ut. Undertrykker hf forskjeller mellom fasene og begrenser hf støytransport mellom apparatene som er koblet sammen i lydanlegget.
Resultatet er en svartere bakgrunn, bedre 3D og større kontrast og dynamikk
Denne kabelen er utelukkende designet for maksimal lydkvalitet. Så kjøper du kabler fordi de ser fancy ut, er dette feil valg.

Pris kr. 7500,- med Furutech FI-28R/FI-E38R, kr. 9500,- med Furutech FI-50R/FI-E50R, kr. 11000,- med Furutech FI-50 NCF R/FI-E50 NCF R.

PPA Studio Red Separate USB kabel

 

For seriøse audiofile som benytter PC/Mac som kilde.
Dette er den beste usb kabelen jeg noengang har hørt. Jeg ønsker ikke å navngi hvilke andre usb kabler jeg har sammenlignet med og funnet PPA bedre, men kan love at det er mange.
Den har to plugger i sender siden, og en i mottakersiden. Usb power går i den røde lederen og usb signal +/- i den svarte.
Dette forhindrer overføring av støy fra usb power til signallederne.
Pluggene er laget av massive utfreste aleminiumsklosser. Dette forbedrer også ytelsen.
Det er brukt multicore ledere da dette låter bedre til usb en solidcore ifølge Paul Pang.
Lederne er laget av en kobberlegering trukket med sølv, der sølvet utgjør 30% av lederen i motsetning til standard audiokabler med 5% sølv. Lederne er teflonisolerte, og kabelen oppfyller 90 ohms impedance.standarden

Det diskuteres om det er forskjell på usb kabler, det er jo bare 1 og 0 som går der?
Ja det er lydforskjell på usb kabler.
Ja alle vil høre forskjell i et lydsystem av god kvalitet.
Nei det går ikke 1 og 0 i en usb ledning, men et elektrisk signal med spenningsnivåer som representerer 1 og 0. Spenningsnivåene skifter med høy frekvens og kabelens karakteristiske impedance, isolasjonsmatriale, skjerming, båndbredde etc. er viktig for sluttresultatet.

Som hifi entusiast i 30 år har jeg lært en del underveis, men har fortsatt mye igjen å lære. En av tingene jeg allerede har lært, er å IKKE tenke at hvis JEG ikke forstår hvorfor et produkt forbedrer lyden, så er det ikke mulig at det gjør det heller.
Fortsatt skeptisk? Du er hjertelig velkommen til prøvelytting!

Pris kr. 4900,-

DIN LYD ER VIKTIG FOR OSS